Het sieraad of juweel

Het sieraad of juweel

Uncategorised Hits: 20437

In tegenstelling tot vroegere tijden, waar het sieraad of juweel diende als uiting van rijkdom of belangrijkheid onderstreept het sieraad heden ten dage de persoonlijke uitstraling van de draagster.

Of het nu van hout is of van glas, men zoekt tegenwoordig meer naar artisticiteit en originaliteit van het sieraad. Natuurlijk spelen daarbij de edele metalen als goud en zilver nog steeds een belangrijke rol, omdat daardoor de duurzaamheid is gegarandeerd en bij sommige feestelijke momenten horen goud of zilver daar nou eenmaal bij.

Ook de edelsteen is bij sieraden niet weg te denken. Behalve verfraaiing dient de edelsteen in sommige gevallen als extra ondersteuning aan de eigenwaarde van de draagster, omdat bij sommige edelstenen specifieke krachten worden toegedicht.

Wij, als Juwelier Antiquair, hebben getracht onze voorraad en uitstraling zo breed mogelijk te laten zien. Met een culturele uiting als middelpunt uit allerlei tijden, landen en religies belichten wij het sieraad in verschillende thema’s. Hierdoor geven wij u een interessant mondiaal overzicht van het sieraad of juweel.

Afdrukken